2005-03-14

 

Fra de holmske gemmer

Jeg sad netop og ledte efter en bestemt tekstfil som jeg desværre ikke kan huske navnet på, da jeg faldt over en rollespil.txt. Af nysgerrighed valgte jeg at se hvad jeg egentlig havde haft at skrive om rollespil, for skønt jeg er nørd, og skønt jeg har spillet rollespil enkelte gange, er det ikke noget jeg nogensinde er gået videre op i.

Det viste sig at være en lille, fuldstændigt opdigtet, og ufærdig fortælling, jeg åbenbart er gået i gang med en gang. Jeg kan overhovedet ikke huske at have skrevet den (filen har ligget gemt siden august 2001, så det er måske ikke så mærkeligt), men stilen er umiskendeligt mig (selvom mine sætninger er blevet lidt længere, og jeg er blevet bedre til at huske nye afsnit). Jeg får sikkert ikke skrevet den færdig lige foreløbig, men det skal ikke forhindre mig i at bringe en omgang rå og uforfalsket tidlig mig:

Jeg er begyndt at spille rollespil. Altså sådan noget med magi og trolde. Til det formål har jeg indkøbt en bog med regler og trylleformularer, skønt disse ikke er videre seriøse - rent faktisk virker de kun på rollespilsniveau. Bogens tidligere ejer - for bogen er købt antikvarisk, da det er billigst - spillede muligvis også
rollespil. Jeg ved det faktisk ikke helt, for jeg kender ham ikke. Måske købte han bare bogen som inspiration til sine egne trylleformularer og besværgelser. Han gik i hvert fald meget op i den del af bogen - siderne er helt forrevne. Den er fyldt med mærkelige tegn og symboler. Da jeg lige havde købt bogen, var jeg lidt ked af disse mange tegn og symboler. Det er jeg stadig. Men jeg har opgivet at få dem fjernet. Første gang, jeg forsøgte at viske et af dem ud, smækkede bogen i. "Det var nok vinden," tænkte jeg, og forsøgte igen. Denne gang nåede jeg knapt at åbne bogen, før en ildkegle sprang op og satte mit hår i flammer. Denne opførsel har bogen videreført
sidenhen - jeg tror, den er sur på mig.

Comments: Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?