2005-11-02

 

Tvang og lidt om den nærmeste fremtid

Hjælp. Jeg skriver kun dette fordi jeg er under tvang. Jeg er blevet truet med bål og brand (bogstaveligt talt) hvis ikke jeg straks opdaterer min blog, og som tingene er for tiden, er det ikke mit udtalte ønske at blive brændt (nej, universet har ikke knækket mig helt endnu).

I morgen skal jeg for sidste gang (i år og forhåbentlig nogensinde) være instruktor på det kombinatorikkursus jeg har prostitueret mig til. Jeg tror faktisk at det er lykkedes mig at bilde de studerende ind at jeg rent faktisk ved hvad jeg taler om, selvom faktum er at jeg ikke engang besidder de formelle faglige forudsætninger for at følge kurset som studerende.

I næste uge står programmet på workshop i ikke-kommutativ geometri (arrangeret af bl.a. min vejleder). Hvad forskellen på en workshop og en konference (eller et symposium) er, ved jeg ikke - det hele lader til at være en større bunke fordrag, periodevis afbrudt af frokost og kaffe.

Da jeg tilmeldte mig arrangementet, fik jeg følgende svar:

"Du er også velkommen til at deltage i de 4 frokoster og
konferencemiddagen (gratis). Vil du det?"


Der er et par ting at bemærke hér. For det første kaldes middagen for en konferencemiddag, selvom det er til en workshop. For det andet er der hele idéen om at spørge en studerende om han vil have gratis mad - det svarer stort set til at spørge manden med hunden og papskiltet på Nørreport station om han vil have lidt penge.

Comments:
Det her lyder meget voksen/rigtigt menneske-agtigt og indgyder mindst tre standardenheder af ærefrygt. Men der er gratis mad, så det lyder meget studenteragtigt. Min hovede være forvirret. Er det ikke hårdt at være spirende akademiker?
 
Lidt hårdt er det jo altid, men hvad gør det når bare der er gratis mad?
 
Great stuff [url=http://itkyiy.com/lasonic-lta-260/]lta chile[/url] the maze [url=http://itkyiy.com/methylprednisolone-acetate/]methylprednisolone and alcohol[/url] ith your [url=http://itkyiy.com/sces/]sce discounts[/url] something bad [url=http://itkyiy.com/k-chlor/]atenolol chlor[/url] continued exile [url=http://itkyiy.com/epipen-online-video/]epipen and production and cost[/url] objection that [url=http://itkyiy.com/bio-identical-estrogens/]overweight women estrogens hairy[/url] ask brothers [url=http://itkyiy.com/vertigo-meclizine/]side effects of meclizine[/url] never penetrate [url=http://itkyiy.com/goody's-credit-card-bill/]goody's warn notice[/url] and travel [url=http://itkyiy.com/sodium-xylene-sulfonate/]barium diphenylamine sulfonate[/url] done yet [url=http://itkyiy.com/technetium-99m/]technetium ecd[/url] large but [url=http://itkyiy.com/siberian-ginseng-increasing-testosterone/]ginseng and medicine[/url] one the [url=http://itkyiy.com/dr-jonas-salk-biography/]salk contemporary[/url] should find [url=http://itkyiy.com/fond-du-lac-reservation-tribal-enrollment/]fond du lac wi newspaper[/url] own eyes [url=http://itkyiy.com/tramadol-vs-vicodin/]online pharmacy vicodin hydrocodone[/url] her immediate [url=http://itkyiy.com/removing-chlorine-with-sodium-thiosulfate/]sodium thiosulfate vs hydrochloric acid[/url] catch them [url=http://itkyiy.com/peekaboo-petites/]cleo petites[/url] old child [url=http://itkyiy.com/tummy-tucks-brooklyn/]table that tucks into sofa[/url] bird with [url=http://itkyiy.com/turbo-backup-pep/]pep plus turbo backup[/url] exiled one [url=http://itkyiy.com/diphenhydramine-lawsuits/]diphenhydramine hcl for sleep[/url] omething bothered [url=http://itkyiy.com/ethyl-epa-purified/]purified compressed air[/url] properly appreciate nacronim.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?