2005-12-16

 

16. december 2005

Marcel: Jeg synes det bliver senere og senere på dagen før du får opdateret din julekalender.
Stefan: Ja, det har jeg osse selv bemærket.
M: Lad mig gætte - du er løbet tør for idéer?
S: Det ville kræve at jeg havde den mindste anelse om hvad jeg lavede da jeg gik i gang.
M: Altså bortset fra det der med at vi skal komme til skade.
S: Ja, bortset fra det. Men det er vist osse efterhånden ved at blive lidt for meget gentagelse.
M: Tænk, synes du virkelig? Og så det der med pludselig at indføre trolde og nisser ... tydelig desperation!
S: Mnjah, men på den anden side så passer en nisse jo godt ind i en julekalender. Måske ville lidt juletræer være på sin plads?
M: Minerede juletræer?
S: Altså, det kan man jo aldrig udelukke ...
M: Tror du ikke dine læsere er trætte af at du minerer alting?
S: Nu er det jo ikke mig, men nissen.
M: Du har skrevet nissen! Og desuden fandt du først på den i går. Indtil da har du helt alene mineret ting. Og bortset fra det, så er det ikke spørgsmålet om hvem der minerer ting, men alene om hvorvidt ting fortsat skal mineres.
S: Jaja, det kunne da godt være man skulle opstille et ikke-mineret juletræ herinde, så.
Nisse: Neder. Hvad skal jeg så minere?
M: Du skal slet ikke minere noget som helst!
N: Hovsa ...
S: Hvad har du nu mineret?
N: Frederik ...
Frederik: Huh? Hvad er der med mig?
[Frederik eksploderer]
F: Det hér er bare urimeligt.

Comments:
Et eller andet sted finder jeg det lidt uheldigt at dine karakterer kan komme med ironisk distancerede kommentarer så kort tid efter at de er blevet lemlæstet. Det ødelægger lidt den dramatiske effekt. Jeg tror egentlig problemet er at lemlæstelsen slet ikke bliver trukket ud og dvælet ved, men derimod blot varer det brøkdel af at sekund det tager at læse "[Frederik eksploderer]".

Noget helt andet: Din kalender må gerne få det Fællesmatematiske Juletræ når vi er færdige med den Fællesmatematiske Julefrokost, dvs. i morgen.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?