2005-12-18

 

18. december 2005

Det viste sig at være en ganske fornøjelig julefrokost jeg var til i går. I hvert fald hvis man ser bort fra hjemturen.

Klokken et eller andet (som jeg har baglænsingeniøret til at være et sted mellem 2.30 og 3.00) om natten besluttede jeg at jeg var ved at være godt træt (og fuld), og at det nok var en god idé at tage hjem. Den korrekte løsning på hjemgangsproblemet havde været at gå hen til den nærmeste natbus, tage den ind til Rådhuspladsen og dér skifte til den bus der kører mig direkte hjem. En manøvre der ikke burde tage meget mere end halvanden time.

Halvanden time er ved et pudsigt tilfælde angiveligt (detaljerne står lidt slørede) den tid jeg brugte på at vandre forvildet omkring i den grumme kulde, mens jeg ledte efter et natbusstoppested i området. Heldigvis havnede jeg - muligvis ved et tilfælde - umiddelbart udenfor det kollegium hvor festen blev afholdt, og stødte dér ind i en anden festdeltager der var tilstrækkeligt ædru til at indse at det formentlig var en god idé at få fat på en taxi så jeg kunne komme ind til Rådhuspladsen, og hun kunne komme hjem.

Jeg ankom til Rådhuspladsen klokken ca. 4.35 - den sidste natbus går 4.30, og det første S-tog mod Albertslund 6.14, så endnu halvanden time skulle slås ihjel. Løsningen hér viste sig af en eller anden grund at være at sætte mig ind på en McDonald's og tvinge mere mad ned i min allerede overfyldte mave (sammenskudsmad og billig fadøl kan let komme til at fylde en hel del), mens jeg stille forbandede skaberværket og forsøgte ikke at sove.

Klokken 6.14 kørte jeg så omsider fra Hovedbanegården, og lidt over halv syv var jeg i Glostrup, hvorfra jeg så kunne tage en taxi (delt med 3 andre der viste sig at skulle samme sted hen) resten af vejen.

Klokken 6.55 kunne jeg lægge mig til at sove.

Frederik: Skal vi slet ikke være med i dag?
Dragen: Nej.
[Dragen sætter sig på Frederik]

Comments:
Så kan du lære det!
At cykle, altså. Jeg vil gerne give støttebenene!
 
Jeg er ret sikker på at det var gået aldeles grueligt galt hvis jeg havde forsøgt at cykle fra Emdrup til Albertslund i den tilstand.

Jeg var formentlig enten endt i Hillerød eller i en sø.
 
Eller Hillerød OG en sø :)
 
Du må gerne låne min cykel næste gang. I hvert fald hvis det betyder at du ender i søen om Fredensborg Slot.
 
Løsningen er at flytte til Islands Brygge.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?