2006-05-11

 

Se mig! Jeg er ikke død!

I modsætning til hvad min inaktivitet muligvis antyder, er jeg fortsat i live. Jeg er bare kommet et godt stykke ud af den rytme hvor jeg opdaterer hyppigt, men nu skal jeg nok prøve osv.

Jeg er begyndt på mit ph.d.-studium nu, og er dermed officielt nulforsker. Huhej. Det vigtigtste resultat af dette er i øvrigt at jeg har fået en enormt nuttet og lækker lille bærbar - forslag til navne modtages gerne, som jeg nu sidder og skriver dette på.

Humm ... når nu jeg intet har skrevet i to uger, burde jeg virkelig have mere at sige. Bummelum ... ænder! Ænder overalt! Aaargh!

[Stefan flygter fra ænderne]

Comments:
Laver du overhovedet noget, siden du ikke kan finde på noget at skrive efter to ugers fravær? Find selv på flere spørgsmål og besvar dem i næste måneds afsnit.
 
Navneforslag til Stefans bærbare:

Ada

Lilith

Stefanie

Pi

Ja, gu er det en pige.
 
Det burde egentlig være ret åbenlyst at jeg ikke laver noget. Hvorfor overhovedet spørge?

Naturligvis er den bærbare en pige. Jeg vil pænt overveje forslagene (bortset fra Stefanie), men synes umiddelbart de bærbar-schwung (Ada passer selvfølgelig fint, men er bare ikke et navn jeg er så glad for).
 
Ja det lille pus skal have et navn! Og jeg må indrømme at Stefan har ret i at Epsilon ikke er godt nok.

Forslag: Madame la Marquis du Châtelet; Florence Nightingale; Florence Nightingale David; Betzy Stephansen; Hilda Geiringer von Mises; Irmgard Flügge-Lotz; Klein.
 
Jeg synes den skal hedde bærbar.
 
Tarjes forslag inspirerede mig straks! Ikke fordi hans forslag i sig selv er inspirerende, men fordi hans bærbare hedder bryster.

Så siden du insisterer på at din bærbare er en pige (bare fordi Anne sagde at den er det), så vil jeg da foreslå: Vagina. Og det er åbenbart en lille stram én så vidt jeg kan forstå?
 
Imam Birthe Møller
 
Hvad med Summe?
 
Jeg synes, den skal hedde Gott. Dels fordi det er aldeles blasfemisk, og derudover fordi man kan pege paa den og sige "Det er Gott!" ...

Eller ogsaa skal den hedde kage. Eller numse. Eller sara. Eller banach.
 
Hvad med Buffy? ;)
 
Dens størrelse og seksuelle overbevisning taget i betragtning, ville jeg mene at Willow var et bedre bud, skal holde sig til vampyrjæger-temaet.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?