2007-02-01

 

Studio 60 osv.

Hvis du osse er en af dem der elskede de tidlige sæsoner af West Wing og savner serien nu hvor den er væk, er Studio 60 on the Sunset Strip absolut værd at se. Serien er skabt af Aaron Sorkin der osse oprindeligt stod bag West Wing, men sidenhen blev vippet ud - med dalende kvalitet til følge.

Serien foregår bag kulisserne på et direkte sketch-show i bedste Saturday Night Live-stil (blot er dette program programsat til fredag aften, så det er noget helt andet), hvor vi stifter bekendtskab med forfattere, producere, instruktører og skuespillere. Og så selvfølgelig osse den nyansatte kvindelige chef for kanalen og hendes chef, og denne chefs chefer - jeg er til tider lidt i tvivl om hvorvidt der faktisk er en øvre grænse.

Hele strukturen i serien minder utroligt meget om West Wing som den oprindeligt så ud - det er de oversete folk bag det hele der kommer i fokus, og i mange tilfælde kan man faktisk oversætte roller direkte mellem de to serier. Selvom Bartlett er af hunkøn.

Dialogen er stort set på samme niveau - historierne er velskrevne og velovervejede. Og hændelser har indvirkning over flere afsnit. Dertil er skuespillet absolut i topklasse, og der er i virkeligheden ikke meget at sætte på den serie.

Selvom titlen er for lang.

Comments:
Jeg har nu set alle afsnit af Studio 60 der er sendt indtil videre. Jeg må indrømme at jeg syntes at den var fantastisk i starten, men jo længere man når hen, jo mere synes jeg at det er det samme de kører rundt i - og i de seneste er det blevet meget privatlivsorienteret.

Anyway, der går rygter om at den muligvis bliver aflivet - rygter der bl.a. bygger på seriens kraftigt faldende ratings (se evt. Studio 60 on Wikipedia).
 
De sidste par afsnit har ganske rigtig været skuffende. Jeg ser dog stadig serien som aldeles lovende - hvis den ellers får lov til at overleve.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?