2007-04-06

 

300

Mere underholdende end decideret god. Men når nu jeg sad og var så opslugt af den veludførte action og det helt fantastiske visuelle udtryk at det først var efterfølgende jeg kunne konstatere at historien egentlig ikke var der overhovedet, må den endelige konklusion vist være en anbefaling.

Comments:
300 er kun værd at se, hvis man har tømmermænd og skal se en film uden en historie og uden spænding. Jeg er ret skuffet, da Sin City var et mesterværk.

Jeg vil personlig anbefale Pan's Labyrinth, en film som har en fed historie med udført stemning og fede visuelle effekter.
 
Eftersom alle alligevel kender slutningen, har udfordringen for 300 aldrig ligget i historien eller spændingen. Det er så grunden til at jeg fremhæver det visuelle - for det er gonnåk imponerende. Den er i sit visuelle udtryk lisså stilsikker som Sin City, hvilket i sig selv er grund nok til at se den.

Pans Labyrint er åbenlyst en noget bedre film, selvom jeg godt vil betvivle at den er lisså flot.
 
Du har helt ret i, at det en meget flot film, som har en meget speciel stemning (ligesom Sin City havde, bare anderledes). Filmen er dog aldrig spændende og dette ødelagde filmen for mig - - og det er virkelig synd, da de kunne have lavet et mesterværk.
 
Sin City et mesteværk? Nej, nu må jeg bede om mine himmelblå!
 
Efter at have set 300 kan man med fordel se South Park afsnittet "D-Yikes!" (11x06) der er et underholdende take på filmen.

Og hvis man først er i gang med at se 11. sæson South Park, bør man se 11x01 (noget af det sjoveste de nogensinde har lavet) og 11x05 (et take på "The DaVinci Code").

Derudover er hele 10. sæson fremragende, og især dobbeltafsnittet "Cartoon Wars" (der mere eller mindre handler om Muhammedkrisen) bør ses.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?