2007-04-02

 

Norskerchikane

I dag var jeg inde på min hjemmesidestatistik, da jeg bemærkede at der var et par henvisninger fra en side jeg ikke før havde set. Da jeg ikke før havde set bemeldte side, besluttede jeg undersøge sagen nærmere.

Det viste sig at være en norsk blog skrevet af en ung kristen pige, der af en eller anden grund mente at hun til illustration af en lille tekst om uendelighed skulle bruge et billede der lå under mit domæne:
[Uendelighed]

Det var jo altsammen meget godt, men i princippet burde hun jo næsten have spurgt om lov først, og da det altid er sjovt at drille kristne norskere, valgte jeg i det stille at udskifte billedet med et lidt sjovere:
[Bryster]

Reaktionen, da hun altså først opdagede at der var sket et eller andet, kan med fordel nydes hér.

Comments:
Smukt, absolut smukt :D En lidt mere subtil udskiftning som f.eks. fra uendelig til 0 ville ikke have været så dårlig heller, men for en religiøs norsk jente må et par vel-dimensionerede fordele vel nærmest være et tegn på gudelig indblanding..

Amen
 
Jeg kan kun tilslutte mig: "Smukt!"
 
Ja. Smukt! Og himmelsk.

Kan godt lide at de to billeder ligner hinanden så meget.
 
Det virker jo egentlig ganske rimeligt - især fordi hun nu tror, at nogen har hacket hendes blog.
 
Se i øvrigt - for en parallel -
dette

Det er måske et tegn på Zeitgeist eller skæbnens umærkelige hånd? Mønstre gentager sig, det store findes i det små, og gennem det hele, synligt i overtræthedens lette tåger, ses sammenhængen som et gyldent bånd.

Eller: Smerikanske politikere. Altså.
 
Jeg kan kun tilslutte mig jubelkoret. Når man skriver på bastardsproget nynorsk, fortjener man ikke bedre!
 
Selv om du allerede har fået stor ros, vil jeg også tilføje min egen: Det er intet mindre end genialt! Især fordi der er ekstra bonus da hendes reaktion er utrolig underholdende, og glimrende illustrerer hvorfor nordmænd er (indsæt selv passende fordom om nordmænd her).
 
Jeg er dybt forarget over denne kyniske leg med en uskyldig, snusfornuftig, jovial, norsk kristen, muslimsk pige fra Sverige!
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?