2007-05-14

 

Tog

Som nævnt er jeg pludselig blevet en kæreste rigere. Det betyder naturligvis at jeg skal besøge hende så tit det er muligt, hvilket besværes en del af at hun bor i Århus (i modsætning til mig, altså).

Det forhold kommer muligvis til at betyde at jeg ikke altid vil være i stand til faktisk som lovet at opdatere min blog om søndagen (i går kom jeg fx træt hjem klokken sent og kunne ikke rigtig overskue at skrive noget), men i så fald vil jeg i stedet skrive noget mandag.

Ydermere betyder det at jeg pludselig tilbringer en del tid i tog (nogen ville sige at 2 gange 3 timer i løbet af en uges tid ikke er det store, men de mennesker er gale og burde spærres inde), og derfor skal jeg til at blive venner med disse (jeg tæller ikke S-tog med i den forbindelse - dem har jeg et mestendels acceptabelt forhold til allerede). Hér er ting ikke startet så forfærdelig godt som de kunne have. I første omgang glemte jeg at Store Bededag faktisk er ret udbredt som mål for konfirmationsfester, hvilket førte til at jeg måtte stå op fra Høje Tåstrup til Vejle.

Det er ikke sjovt.

På hjemturen skulle man tro at jeg havde lært noget og derfor anskaffet en pladsbillet. Imidlertid er denne antagelse forkert, men på behændig vis fik jeg i kun andet forsøg snuppet en af de få pladser der faktisk ikke var taget (den første jeg tog, viste sig efter et enkelt stop at være det).

På udturen i fredags havde jeg lært min lektie, og sørgede derfor for at købe en pladsbillet. Det betød at der var flere ledige pladser rundt omkring. Og følgeligen følte jeg ikke noget behov for osse at have en pladsbillet til hjemrejsen, med det resultat at jeg måtte stå op mellem Vejle og Fredericia.

Comments:
Jeg har fundet en tastefejl: Der skal ikke stå "Det er ikke sjovt" men "Dette er ikke sjovt."

For det er da sjovt at sidde på et trappetrin ude i midtergangen ved døren mens toget kører under Storebælt.

Det er tilgengæld ikke sjovt at læse din blog.
 
Det er universet, der nu begynder at skabe en slags balance. København tog Rasmus, og nu vil Århus have Stefan. Helt fair.
 
Det er hvad du får, for ikke at kunne teleportere dig selv. Umiddelbart virker dette kun rimeligt.
 
Ja, teleportation ville være det ypperste. Det år jeg pendlede frem og tilbage forsøgte jeg at lave en teleporter, men det gik ligesom ikke :(
 
Som formand for Landsbevægelsen mod Unødig og Farlig Teleportation må jeg protestere mod den slags farlige forsøg. Hvis Gud havde ønsket, at mennesker skulle telepotere, ville han have -- bygget os med hjerner, der var i stand til at opfinde en teleporter.

I forhåner de iblandt os, der nu på tolvte år har holdt Sit-Downdemonstration foran Sirius Cybernetics Corporation Teleport Systems fabrik i protest mod den unaturlige udnyttelse af teleportation til mennesketransport
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?