2007-06-25

 

Eksamen

Som nævnt var jeg i weekenden i Herning for at møde Dittes familie. Det startede blidt med at jeg (kun let forsinket) blev mødt af Ditte og hendes far (1) på stationen, hvorfra vi kørte hjem til forældrenes hjem, hvor hendes mor (2) havde aftensmaden næsten klar til os og hendes to brødre (3, 4).

Senere på aftenen kom Dittes mormor (5) og morfar (6) forbi pga. et eller andet med en bil. Morfaderen talte meget vestjysk og var følgeligen svært forståelig. Lørdag aften var Sankt Hans aften, og dér er det åbenbart tradition i familien Holm (altså Dittes familien Holm, ikke min) at tage ud til Sunds Sø. Hér mødte jeg Dittes farbror (7), hans kone (eller sådan noget, 8), ekskone (9), søn (10), børnebørn (11, 12) og hund (12,5).

Mindst én af ovennævnte deler i øvrigt navn med min mor, mens der åbenbart boede en anden Stefan Holm i nærheden.

Ved et lykketræf viser det sig at folk ikke er fuldstændigt uafhængige af hverken arv eller miljø, og dermed kan en del af den humor og generelt fjollede personlighed jeg i høj grad værdsætter ved Ditte, genfindes hos hendes forældre. Vi lod til at komme ganske godt ud af det med hinanden - osse selvom jeg slog dem i TP.

Comments:
12½? Jeg tror Ditte har humor. Og at hun er ond. To gode ting.
 
Det er heldigt du ikke går på ITU.
 
Deres kursus i blogging ville du i hvert fald nok få svært ved at bestå.
 
You're no fun anymore...!
 
Og, hvad værre er, du er blevet utroværdig.
 
*gaaaab*
 
Hvis jeg skaffer de brændende fakler, er I så med på at være den vrede menneskehob?
 
Det er vi hver eneste dag, Sara.
 
Jeg siger aldrig nej til at være en vred hob!
 
Godt så. (læs: Herligt!) Venter vi til før eller efter vi har tændt faklerne, med at finde ud af hvor Stefan egentlig befinder sig for tiden? Eller hov, tænker jeg alt for køligt rationelt til at være den rette til at styre en afsindig(t rasende) menneskehob? Jeg tror bare jeg triller ned til den nærmeste Silvan nu, så.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?