2007-07-30

 

Den store Tic Tac-skandale

Når man køber en almindelig Tic Tac-pakke, er der - har jeg bemærket fordi jeg er småneurotisk - altid et ulige antal pastiller. Det generer mig en del (eller egentlig ikke særlig meget, men dog lidt, men for effektens skyld lader jeg som om det er mere end det er (og nu har jeg ødelagt den effekt med denne parentes)).

For nylig er de begyndt at sælge nogen større pakker - med et påtrykt 100-tal.

Hurra! Det er et lige antal! Jeg er i sandhed lykkens Pamfilius.

Sådan tænkte jeg naturligvis da jeg opdagede det. Så stor var min rædsel da jeg atter måtte konstatere at antallet af pastiller var ulige. Jeg ved ikke hvor mange der er - om der er flere eller færre end 100. Jeg kunne tælle efter, men det ville være kedeligt. Men under alle omstændigheder føler jeg mig snydt på det groveste - vildledt af falsk markedsføring og manipuleret til at købe et produkt jeg i bund og grund ikke ville have købt om den grusomme sandhed havde været åbenbar!

Hvor længe skal vi, forbrugerne, finde os i den slags?

Comments:
du har ikke talt dem, men ved alligevel, at det er et ulige antal.

Dine neuroser er faktisk særere, end hvis du bare talte.
 
Ja, Stefan, hvordan kan du egentlig vide, at der er et ulige antal, når du ikke har talt efter? Er det sådan noget, matematikerøjne bare kan se?
 
Jeg spiser dem 2 ad gangen. Eller i hvert fald i multipla af 2. Såfremt det altså er muligt.
 
I det mindste er det multipla af 2, så der er en nem løsning (så længe der er lige mange tic tacs i hver pakke).
 
Du er sær.
 
Jeg tror ikke på at du er så sær. Det er bare noget du siger for at imponere Ditte!
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?