2007-08-31

 

Den store boligjagt - optakt

Ditte har boet hos mig de sidste næsten 4 uger. Det er gået dejligt gnidningsfrit, og næste skridt bliver at flytte mere permanent sammen. Der kommer til at gå en to-tre måneder endnu før det bliver fuldstændigt aktuelt - hun har i forbindelse med sit studium forpligtet sig til et praktikforløb i Århus, men derefter skal det så osse være.

Ved storkapitalens (det er dem der giver mig alle mine penge) mellemkomst er vi nået frem til at vores fælles residens skal være på Sjælland - gerne et sted der er nogenlunde logistisk bekvemt i forhold til mit arbejde og det relevante udsnit af Københavns Universitet.

Og helst noget der faktisk er passende til at to mennesker kan bo der under nogenlunde forhold. Det vil bl.a. sige at der skal være et par værelser og et rigtigt køkken. Jeg har haft et usselt lille tekøkken (kombineret med en mini-ovn i stuen) gennem de sidste syv år, og hvor det er lidt småirriterende for én person, er det ganske forfærdeligt småt når man er to.

Første skridt bliver jo nok at gå forbi en bank for at få et overblik over hvor meget jeg egentlig kan forventes at måtte låne. Eftersom jeg er lakaj for storkapitalen, og det er anden storkapital jeg skal kontakte, forventer jeg at de sikkert vil [en emu flyver gennem blog-indlægget og Stefan løber fascineret og forbløffet efter den, altimens resten af indlægget fortaber sig]

Comments:
Men er det en venlig storkapital, du tjener? Eller er den fjendtligt indstillet? Er læsningen ikke den at oprette et lille broderskab, der infiltrerer samtlige faktioner indenfor storkapitalen, således at broderskabets medlemmer altid har forbindelser på rette sted? Indtil naturligvis den dag kommer, hvor kapitalerne går mod hinanden i et ultimate showdown, og alle bliver nødt til at finde deres sande loyaliteter...
 
Dette indlæg er blevet fjernet af forfatteren.
 
Få jer en ordentlig én. Der skal jo også være plads til emuen.
 
tgulf snelguf ekki regnaf nelguf regnaf red ned
harald
 
Pfft! Jeg er da ikke misundelig!
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?