2007-09-18

 

Sygdom og lejlighed

Jeg er syg. Igen. For anden gang på to uger. Eller egentlig er jeg vist efterhånden ikke så syg igen - jeg forventer at være helt rask og på arbejde igen i morgen.

Det var min årlige forkølelse der slog til i onsdags, og har holdt mig hjemme siden torsdag. Den var ikke så slem som sidste år (hvor jeg lå oppe hele natten med feberdrømme om K-homologi), men varede lidt længere end den plejer. Primært fordi forkølelsen i modsætning til tidligere blev suppleret med en god omgang svimmelhed - der sådan generelt gjorde det besværligt at stå op i længere tid ad gangen.

Svimmelheden varede noget længere end de symptomer der i første omgang fik mig til at blive hjemme. Faktisk er det først i løbet af i dag jeg synes det helt er forsvundet (og det ville ikke decideret chokere mig om det vendte tilbage - om end det ville være irriterende).

De fleste af dagene har mit aktivitetsniveau været begrænset til at ligge på en sofa og se de tv-programmer der normalt forbeholdes arbejdsløse, og i øvrigt generelt enten er genudsendelser eller meget billigt produceret og indkøbt. I weekenden var jeg til gengæld så heldig at Ditte var her. Det føltes på mange måder ikke videre galant bare at ligge i bemeldte sofa og lade sig opvarte en hel weekend, men der var virkelig ikke meget at gøre ved det.

Og nu vi er ved Ditte, så søgte vi for lidt under to uger siden en fælles lejlighed - vi var nået frem til at det virkede økonomisk fornuftigt i første omgang at blive i det ungdomsboligområde hvor jeg allerede bor, men i en større lejlighed.

Af en eller anden grund får folk lov til at blive boende herude efter endt uddannelse. Og interne flytninger er heller ikke noget problem når først man er inde. Til gengæld skal man, for at få lov til at flytte, udfylde et online-skema der er sat op til at regne på om man faktisk har et år tilbage af sin uddannelse (det er kravet for tilflyttere), og eftersom jeg ikke har det, ville jeg blive automatisk afvist. Jeg forelagde dette problem for vores lokale administrationsdame, der fortalte mig at jeg naturligvis bare skulle opdigte en falsk slutdato på min uddannelse og så lige skrive en bemærkning om at jeg havde løjet under "Særlige forhold". Meget elegant løsning, må man sige.

Ved samme lejlighed fik jeg at vide at der var en 5-6 måneders ventetid på de omtalte lejligheder, hvilket gjorde det lidt overraskende at vi fik tilbudt en i går. Fra den 1/10.

Den korte frist (og det faktum at vi på ansøgningshjemmesiden står som nummer 7 på ventelisten) mere end antyder at vi har fået lejligheden tilbudt på afbud. Og at det dermed bestemt ikke er givet at en anden lejlighed - hvis vi valgte at takke nej til denne - ville komme nær så hurtigt. Så selvom det egentlig betyder at lejligheden står klar en måned før Ditte vil kunne flytte, valgte vi at slå til (efter at have spurgt de nuværende beboere om der var nogen nævneværdige gener fra naboer og sådan).

Så om under to uger vil vi i princippet have en lejlighed sammen.

Comments:
Det var dog sindssygt. Tillykke. ;)
 
Af Albertslund er du kommet, i Albertslund skal du blive, af Albertslund skal du igen opstå!
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?