2007-11-28

 

Nu med julekalender-annoncering!

Så er alt efterhånden ved at være på plads. Ditte er flyttet ind, reoler er sat op og fyldt, IKEA-møbler er indkøbt og samlet (vi har et spisebord nu!). Og sådan i det hele taget virker alt som om vi er ved at være klar til en nogenlunde afslappet december (bortset fra den megen stress der altid opstår, altså), hvilket jo er et glimrende udgangspunkt for at jeg kan få skrevet min fjerde årlige julekalender-blog.

Jeg har vistnok et overordnet koncept klar, og med lidt held når jeg osse at have et par detaljer inden jeg går i gang, men om den bliver lisså lidt usammenhængende som sidste år (hvor den kun var en smule usammenhængende), skal jeg ikke kunne sige. Endnu. Men under alle omstændigheder kommer første afsnit engang i løbet af på lørdag.

Comments:
Min første tanke var: "Åh, nej."

Min anden tanke var, at det da var heldigt du nu har Ditte. Jeg synes, du skal lade hende være QA-afdeling på din julekalender.
 
Det var ikke spor pænt sagt. Stefan er sjov, og Stefan skriver sjovt. Hvis ikke man deler denne opfattelse kan man jo lade være med at nasse underholdning på hans blog...

Men måske forstår jeg bare ikke den underliggende ironi.
 
Whee! *klapper i mine smaa haender*
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?