2005-03-30

 

Mere vægttab

Jeg har netop opdaget at jeg rent faktisk har tabt ret nøjagtigt 20 % af den vægt jeg havde da jeg startede på min slankekur. Huhej!

Nu skal jeg så bare gøre det en gang til.

(Og så vil jeg i øvrigt godt undskylde de manglende opdateringer den sidste uges tid, men osv.)

Comments:
Okay, det er ret flot ! Jeg har også været på skrump i et års tid nu, og er gået fra 110kg til 92kg indtil videre. Min Plan er at jeg skal ned på 85kg, så der mangler lige 7 kg mere. Ifølge bodymassindex skal jeg maximalt veje 76kg, men min læge siger, at jeg godt kan glemme alt om bodymassindex pga min bygning og muskelmasse, se dig selv i spejlet og vurder, så jeg har skønnet mig selv til omkring 85kg, mens andre siger at jeg slet ikke skal tabe mig så meget .... men ihvertfald mellem 85kg og 88kg gætter jeg på, så er maven helt flad. Det skal nok lykkes helt denne her gang. Min plan og planlægning har virket perfekt denne gang, så det er jo bare dejligt ..... håber at det også lykkes for dig ;o)
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?