2005-05-04

 

Lidt opfølgning

Matematikrevyen gik aldeles fint. Siges det.

Som nævnt var der overlap mellem revy og gratis mad, og jeg havde sådan set valgt revyen. Men det var før der pludselig kom en ny, elegant løsning på banen - ved at pjække fra et par enkelte forelæsninger kunne man komme til at overvære generalprøven, og på elegant vis bagefter få den gratis mad (der var dorskfremvraltende hornkvæg og alt muligt).

Den mindre elegante del af hele arrangementer var så det der med bagefter at gå over til revyfesten og drikke sig fuld (gratis vin til gratis mad hjalp osse lidt på det hele), og først være hjemme klokken 4 om morgenen med udsigten til at skulle være tilbage på HCØ, klar til at forstå ting, klokken 9 (jeg sov så osse pænt over mig, og var først derinde klokken 10).

Et andet problem med fremgangsmåden var selvfølgelig at jeg ikke direkte fik lov til at opleve publikums reaktion, men jeg fik da en del (positivt - woo!) feedback til festen. Og - hvad der er vigtigere - en bestemt sketch gjorde det oplagt at stirre meget demonstrativt på forskellige pigers bryster mens man snakkede med dem (pigerne, altså ... eller?).

Comments: Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?