2005-06-27

 

Mysteriet om den mystiske Stefan Holm

Da der for et par måneder siden blev afholdt en operatoralgebrakonference til ære for Gert Kjærgård Pedersens minde, fik de af gæsterne der ikke havde en konto til det lokale computersystem, oprettet en midlertidig. Jeg skænkede det ikke nogen videre tanke, da jeg jo pænt har været oprettet i systemet de sidste næsten seks år, og det derfor ikke var relevant for mig.

Imidlertid viser det sig at jeg er oprettet i systemet under navnet "Stefan Johannes Holm", mens jeg var tilmeldt konferencen under navnet "Stefan Holm", og den slags abstraktioner er tydeligvis for meget for matematikere, så der blev osse oprettet en midlertidig konto. Alt dette ville sandsynligvis være aldeles ligegyldigt, hvis ikke jeg tilfældigvis i dag ledte efter en e-mail-adresse til en anden Stefan (med henblik på at teste en hypotese om noget, men pyt nu med motivationen for det hele), og pludselig faldt over den nye Stefan Holm-konto - til min umiddelbart store forvirring. Hmm ... rent faktisk virker det egentlig stadig aldeles ligegyldigt, og jeg har muligvis spildt min stakkels læsers tid. Oh well.

I øvrigt er min speciale-deadline blevet udskudt til starten af august (hvis der af en eller anden grund rent faktisk skulle være læsere herinde der ikke allerede har fået det at vide på anden vis), og universet er begyndt at opføre sig nogenlunde pænt - jeg frygter at det sparer op til et eller andet.

Comments:
Hvorfor kan jeg ikke finde den konto!?
 
Fordi du ikke leder godt nok, antager jeg. Den er der i hvert fald stadig.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?