2005-12-22

 

22. december 2005

I går var jeg så til årets sidste julefrokost. Denne gang var der ikke de store problemer med at finde hen til natbussen da jeg skulle hjem - den passede godt nok ikke helt perfekt med den natbus jeg skulle skifte til på Rådhuspladsen, men i det mindste var der trods alt kun en halv times ventetid eller så. Troede jeg.

Det viste sig naturligvis at natbussen til Albertslund kun går tre gange i alt i løbet af hele natten - når det altså ikke er weekend. Det betyder at man, hvis man er enormt uheldig - hvad jeg var - i stedet for at vente en halv time, skal vente halvanden (begynder det tidsinterval egentlig ikke at virke bekendt?).

Og så faldt jeg ned af en glat trappe i dag. Universet kan åbenbart stadig ikke lide mig.

Marcel: Så kan du lære det.

Comments:
Har du overvejet at give universet en julegave?
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?