2006-08-31

 

Velkommen til min undervisningsblog

Da jeg valgte mandag og torsdag som de dage jeg skulle opdatere min blog, havde jeg ingen anelse om at det netop ville være de dage jeg skulle undervise. Men nu faldt det så tilfældigvis sådan ud, og derfor må I formentlig i de næste par måneder finde jer i at min blog i høj grad vil fokusere på denne del af mit liv.

Jeg har netop nu gennemført min første omgang øvelser på kurset Aktuel Matematik (eller bare Aktuel - ganske som Introduktion til Matematik hedder MatIntro) - i modsætning til stort set alle andre kurser, var der ikke som sådan stillet opgaver. Til gengæld skulle jeg rydde lidt op i ting de har hørt om til forelæsningerne.

Og om en halv times tid går det så videre op til mine små pus, der skal have deres anden dosis korrumpering. Før dette er overstået satser jeg på at de alle bekender sig til den mørkeste analyse. Muahaha.

Comments: Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?