2007-04-25

 

Det lykkedes!

Jeg huskede simpelthen at skrive noget herinde i dag! Min plan om at få flyttet opdateringen fra torsdag og mandag til onsdag og søndag er hermed fuldbragt! Og sjældent har jeg brugt så mange umotiverede udråbstegn! På så lidt!

Øhm, mere seriøst (som om jeg nogensinde er det) så skal jeg jo fortælle lidt om hvad der foregår rundt omkring i min tilværelse (AKA jagten på ægte kærlighed og/eller forbrugsgoder) - og dér er den store historie fortsat mit nye arbejde. Jeg er stadig under oplæring. I søndags omtalte jeg et program jeg var i gang med at skrive - i første omgang brugte det 27,74 sekunders CPU-tid på vores mainframe uden at give output. En bedrift jeg var meget stolt over. Nu, eller dvs. i mandags, fik jeg så optimeret en lille smule på det, så køretiden er kommet ned på 0,01 sekund CPU-tid - til gengæld giver det det forventede output. Alt i alt knap så sjovt.

Comments:
En program der giver output lyder som noget der vil medføre yderligere arbejde, enten for dig (hvilket er fjollet) eller for andre (hvilket er sadistisk).

Eller noget.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?