2008-08-03

 

Spøjs

Vi har fået kat! Det er en 8 måneder gammel hunkat af ret ubestemmelig farve - hvad billederne (beklager kvaliteten eller mangel på samme, men katten er livlig og kameraet var en del af en telefon) gerne skulle illustrere:


Vi har kaldt hende Spøjs. Fordi hun er en pudsig kat (ja, dårlige ordspil styrer!) og fordi hun tydeligvis ser lidt spøjs ud.

Yay! Kat! Squee!

Comments:
Nåååårh! :)

Hvornår må Rasmus og jeg komme og besøge Sp....øh, jer? ;)
 
Fuck hvor har du snakket længe om at få en pudsig kat som skulle hedde Spøjs. Eller, har I begge to snakket om det?

Hun ser livlig ud. Det er godt. Og trefarvede er gode katte. Men, hvorfor fik I ikke en lillebitte en? De er lettere at stemple når de er små, har jeg hørt.
 
Vi har snakket om det et halvt års tid, vil jeg tro. Det virkede som en god idé at vente til efter bryllup og ferie og sådan, så vi (eller i hvert fald Ditte) har tid til at være hjemme det meste af dagen i i hvert fald et par uger, mens den holdes inde.

Og så valgte vi (mest jeg) at gå efter en på et sted mellem et halvt og et helt år. Det er ikke gammelt nok til at andre har nået et præge den så meget, men samtidig er det gammelt nok til at den ikke er helt så afhængig af konstant pasning som en killing. Og så er de fleste nødvendige operationer og vaccinationer foretaget i den alder.
 
Er killinger afhængige af konstant pasning? I did not know that. Og nu melder du mig garanteret, og med rette, til Dyrenes Værn.
 
Det første stykke tid skal de passes noget mere end ældre katte. Konstant er naturligvis en overdrivelse, men de kræver mere end de kønsmodne, og skal holdes inde noget længere (det sidste er naturligvis kun relevant i forbindelse med udekatte).
 
Nu kan I få jeres kat til at jagte jeres møl. Ganske smart, egentlig.
 
Det gør den også! Jagter møllene altså. Hun har fanget ét og næsten fanget et andet. Men vi har også været i gang med at sprøjte mod dem og lukket tingene fra skabet inde i kasser i et stykke tid, så der er ikke mange tilbage, hun kan fange.
 
Du er blevet tagged: http://lindasolskin.blogspot.com/2008/10/quirks.html
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?