2009-12-18

 

Spøjs opsummererHej, så er jeg her igen. Jeg skal åbenbart til at fortælle hvad der er sket hidtil. I kunne egentlig osse bare læse de foregående afsnit - det er ikke fordi der er så mange. Nå, men under alle omstændigheder er der en forfærdelig masse væsener af den værste slags - nemlig dem der ikke giver mig mad - der af en eller anden grund er samlet i Næstved hvor de har besluttet at finde ham der af og til faktisk giver mig mad, for at fravriste ham julen, og sikkert osse magten over denne julekalender.

Intet af det ovenstående giver mening. Men jeg er ligeglad. Som kat er jeg hævet over den slags ting. Jeg bekymrer mig i stedet om om hvornår jeg skal have ... uh, der er noget der bevæger sig. Mon det kan spises?

Frederik: Undskyld jeg afbryder, men din opsummering er ikke særlig god. Og jeg er ikke engang sikker på at det faktisk er dig der skriver den.

Du kan ikke spises. Du har været død for længe.

Finansgrisen: Jeg tror sørme min kollega har ret. Det virker lidt for konstrueret og ikke som noget en kat i virkeligheden ville skrive.

fdsfhgh fdnnnnnnnnnnnnm,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Finansgrisen: Ja, det er tættere på hvad en kat ville skrive. Men det virker lidt for bekvemt. Jeg tror muligvis vi har fundet Stefan!
Marcel: Sejt!
Dragen: Var I egentlig ikke allesammen døde? Den hér julekalender bliver mere og mere usammenhængende.
Huletrolden: Ja, helt ærligt. Hvad bliver det næste?
Dragen: Gå væk, trold. Du var kun med sidste år.

Trolden forsvinder pludseligt igen.

Etiketter: , , , ,


2009-12-10

 

Spøjs vender tilbage!


Nå, nu gider Stefan åbenbart ikke lave noget igen. Jeg finder mig i det fordi han giver mig mad, men der må være en grænse! Jeg vil absolut ikke ... hvad var det? Der var noget der sagde en lyd! Er det noget der kan spises? Jeg kan lide at spise ting. Mmm ... ting. Nom nom nom. Vil I klø mig på maven? Se, hvor indbydende jeg kan være. Hov! I klør mig på maven! Hvor vover I? Tror I jeg er en kat eller sådan noget? Jeg er en mægtig tiger! Mjav!

Spøjs sidder helt stille i 4 minutter

En mægtig tiger sagde jeg! Pas bare på! Jeg ... hov, hvad er det? Kan det spises?

Finansgrisen: Hej, Spøjs. Kan du fortælle os hvor Stefan er?

Hov! Det var en replik! Hvor kom den fra? Der skal ikke være replikker i ting jeg skriver. Jeg skriver uden replikker! Replikker er under en mægtig tigers niveau.

Finansgrisen: Jaja, det er meget godt. Men kan du ikke fortælle hvor Stefan er alligevel?

Uh, en replik! Mon den vil være min ven? Stefan er i Næstved.

Etiketter: , , ,


2009-12-02

 

Vi spøjser videre ...


Hvad? Skal jeg osse skrive noget i dag? Jeg er en kat! Katte kan slet ikke skrive! Helt ærligt - og hvorfor får jeg ikke mad? Jeg vil have mad nu! Nu, nu, nu! Jeg vil ... uh, der er noget udenfor! Jeg vil ud! Hov, det er koldt. Hvorfor er det koldt? Jeg vil blive inde!

Hov! Der er noget udenfor! Er det en fugl? Jeg kan spise fugle! Jeg kan spise mad! Giv mig mad! Og luk mig ud! Hvorfor gør I ikke noget! Hmm ... jeg tror egentlig jeg vil lægge mig ned lidt.

Er I her stadig?

Etiketter: , ,


This page is powered by Blogger. Isn't yours?